Tuesday, 10 April 2018

Betul Pendedahan Mohd Amar Mahathir hanya mampu menang Di Langkawi sahajaMalaysiakini menyiarkan pengerusi Pakatan Harapan Tun Dr Mahathir Mohamad sah akan bertanding di Langkawi.

Sumber-sumber yang rapat dengan bekas perdana menteri 22 tahun itu mengesahkan perkara itu kepada Malaysiakini sebentar tadi.


“Ya, beliau akan pergi ke Langkawi.

“Kerusi-kerusi lain seperti kerusi lamanya di Kubang Pasu dan kerusi Putrajaya turut dipertimbangkan, tetapi keputusan akhirnya dibuat supaya beliau bertanding di Langkawi,” kata sumber.


Sumber juga menjelaskan keputusan itu dibuat minggu lalu.

Yang manariknya ialah sebelum ini 29 Mac 2018 Mohd Amar dalam pertemuan dengan penyokong PAS di Sabah telah membuat pendedahan satu kajian luar (bukan kajian PAS) menunjukkan Mahathir akan kalah semua tempat jika bertanding melainkan di Langkawi.

Anda boleh dengar pendedahan tersebut di sini.


 Mohd Amar juga ada mendedahkan banyak perkara. Anda boleh dapatkan video penuhnya selama 1 jam 38 minit di channel telegram https://telegram.me/bahanpru14Rupanya PAS dah ada banyak maklumat untuk PRU-14 dan PAS sangat berkeyakinan untuk bertanding sendirian atas usaha menegakkan Islam.


XOXO - Langkawi tu ada harapan menang bukan semseti menang. Saya tak boleh bayangkan apa terjadi kepada Mahathir bila dia kalah nanti....

Sila layari : https://gagasansejahtera.blogspot.my/

No comments:

Post a Comment