Saturday, 17 March 2018

Mendalamnya Benci EVANGELIS DAP terhadap PASTerkejut saya bila membaca kenyataan tokoh evangelis DAP, Hannah Yeoh, di laman Facebook beliau yang berbunyi:“Ahli-ahli politik sekalian - jangan sesekali jadi sampai macam ni, dah tak masuk akal” kepada laporan portal berita The Malaysian Insight hari ini bertajuk “Masalah ekonomi Malaysia berpunca daripada pemimpin Pakatan, kata Hadi”.

Friday, 16 March 2018

Evangelis DAP Bakal Menyerang JohorMalam tadi, di Starling Mall, Damansara Uptown, telah berlangsung satu majlis pelancaran buku ADUN Damansara Utama, Yeo Bee Yin, bertajuk “Reimagining Malaysia”.

Wednesday, 14 March 2018

Lim Guan Eng berhujah, macam Pak Pandir, “Bukan anak kita sahaja mati”Ketua menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng hari ini mendedahkan foto yang menunjukkan editor kanan akhbar milik MCA bergambar dengan ahli perniagaan yang sedang disiasat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).


Berapa Harta Tun Mahathir? Tapi Bila bersama PH, Tun Mahathir dah bersih..


Pemimpin Parti Amanah Negara (AMANAH) Hanipa Maidin mendedahkan beliau hanya memiliki RM900 dalam akaun banknya, ketika program pengisytiharan harta anjuran Invoke Malaysia semalam.


Tuesday, 13 March 2018

Mahathir Kata Dia Tersalah Pecat Anwar Kerana Polis


Dalam satu lagi perkembangan baru berhubung pemecatan Datuk Seri Anwar Ibrahim yang mencetuskan gerakan reformasi hampir 20 tahun lalu, Tun Dr Mahathir menceritakan satu lagi babak yang tidak diketahui ramai.


Dulu kata Anwar Cederakan Mata Sendiri Hari ini salahkan Polis


Tun Dr Mahathir Mohamad hari ini menyalahkan polis atas insiden mata lebam yang berlaku ke atas Datuk Seri Anwar Ibrahim.


Kenapa Saya Bersama Parti PAS?Kalau kalian melihat kelemahan PAS
percayalh saya juga melihatnya...
Kalau saya melihat kelebihan PAS
Saya percaya kalian juga melihatnya..


Monday, 12 March 2018

Dia ni mesti makan dedak UMNO atau nak UG...Berbanding Pilihan Raya Umum 2013, pengaruh BN kini bertambah baik dalam media sosial namun pembangkang gagal menaikkan tahap sokongan dalam talian seperti sebelum ini, kata seorang penyelidik hari ini.


Bodohkah akal fikiran mereka?


Saya ingin memetik laporan media pada 26 Julai tahun yang lalu bahawa PAKATAN HARAPAN sedia menubuhkan Suruhanjaya untuk menyiasat skandal di zaman Tun Dr Mahathir Mohamad sebagai Perdana Menteri seperti yang didesak “Otai Reformasi”.


Sunday, 11 March 2018

IKRAM Hantar Maszlee Untuk Imbangi BERSATU?Ahli akademik dan pendakwah Dr Maszlee Malik dijangka mengumumkan menyertai Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) Isnin depan.