Saturday, 24 February 2018

Sebelum ini UMNO Akui kekuatan PAS, Kini DAP pula & Akhirnya PAN akui juga!


Betul ke PAS ada kekuatan untuk hadapi PRU-14 nanti. Lihat apa kata UMNO.Walaupun PAS kini bergerak solo, kekuatan parti itu tidak boleh dipandang rendah, kata Anggota Majlis Tertinggi Umno Datuk Seri Nazri Aziz.


Secara Tak Sengaja Husam Kata HARAPAN dan AMANAH (PAN) akan kalah di Kelantan


Keyakinan PAS untuk menang di 120 kerusi parlimen dilihat tergugat apabila pimpinan tertinggi parti itu mahu bertanding di kerusi selamat, kata Husam Musa.


Thursday, 22 February 2018

Hari-hari PAN serang PAS, Kutuk dan Fitnah, tiba-tiba Che Ibrahim kata PAS yang tak senang duduk?Timbalan PAN Kelantan Che Ibrahim Mohamed berkata, Pas sebenarnya sudah seperti cacing kepanasan apabila menuduh kewujudan Amanah punca kepada perpecahan undi Melayu dan umat Islam pada PRU14 nanti, pandangan sebegitu yang datang daripada pimpinan tertinggi Pas sebenarnya membuktikan kehadiran parti dilabelkan setahun jagung usianya sudah mula menyengat.

PAS Umum M. Radhi Md Din Calon Pokok Sena tiba-tiba Mahfuz Melompat..


Legenda bola sepak Kedah, Radhi Mat Din, 53 tidak menolak kemungkinan menerima tawaran untuk bertanding pilihan raya umum akan datang.

Tuesday, 20 February 2018

Apakah bila jadi ahli parti AMANAH (PAN) kena jadi kaki fitnah?


Baru-baru ini tersebar fitnah kononnya Ustaz Khalil Abdul Hadi tidak menghormati Ustaz Azhar Idrus ketika pertemuan Presiden PAS dengan Ustaz Abd Somad (pendakwah terkenal dari Riau, Indonesia).


Hari Ini Kata PAS Terengganu Tak Tahu Urus Rakyat Pasal tu Kalah... Dulu kata Penipuan SPR, Husam Makin SasauBaru-baru ini Husam Musa dalam ceramahnya mencerca Presiden PAS Abdul Hadi Awang bagaimana nak tadbir Kerajaan Malaysia, urus Terengganu pun tak sampai sepenggal. Katanya Hadi tak tahu urus rakyat Terengganu pasal itu rakyat tolak mereka dan tak mustahil rakyat Kelantan juga tolak PAS dan sokong AMANAH.

Sumpah Jadi Abu, Cerita Lawak Husam Terkini


Ramai berpendapat makin hari Husam Musa makin melalut dan banyak kenyataannya sangat lawak dan cerita-cerita sudah menjadi penghibur untuk rakyat Kelantan yang mana rakyat Kelantan suka menghabiskan masa malamnya mendengar ceramah sebagai satu budaya sosial mereka seperti masyarakat bandar yang 'lalai' dengan pusat hiburan.