Sunday, 22 April 2018

Hari-Hari Kecam TV3 dan RTM, Tapi Berita Mereka Jadi Hujah... Macam Bodoh AjeKita selalu dengar bagaimana penyokong HARAPAN merunggut kerana RTM dan TV3 menyiarkan berita bohong, putar belit dan fitnah. Mereka kecam TV3 dan RTM. Mereka boikot, buat demostrasi bakar sepanduk.

Tapi yang peliknya cybertropper HARAPAN menggunakan hujah TV3 dan RTM sebagi sumber berita buat FITNAH pula kepada PAS.

Mana akal mereka dalam hal ini.
Nampak macam bodoh aje...


Cerita sebenar adalah seperti ini
Kita selalu dengar, PAS jadi King Maker. Persoalan PAS akan tubuh kerajaan dengan siapa sudah dijawab oleh TGHH, iaitu dengan parti yang menerima syarat yang dikemukakan PAS iaitu menerima Islam.

Sebelum ini, ada soalan jika semua tak terima syarat PAS macam mana? TGHH jawab, PAS akan jadi pembangkang, biarlah PH dan BN bergabung, tak terima syarat PAS, PAS terus jadi pembangkang.

Menariknya hari ini, TGHH jawab soalan wartawan di Sarawak, jika semua parti (BN &PH) menerima syarat PAS, PAS nak pilih siapa? TGHH jawab, jika semua terima syarat PAS, kita boleh tubuh kerajaan Perpaduan tanpa pembangkang. Macam Mana DAP boleh bagi gaji RM12k sebulan kepada Wan Ji yang bodoh berpolitik?Seorang lagi facebook HARAPAN Hussin

tunjuk tindakan bodoh tanpa berfikir dengan akal.XOXO - Apabila mereka menolak Islam dalam politik dan cara hidup penyokong HARAPAN menjadi jahil dan bodoh.

Sila layari : https://gagasansejahtera.blogspot.my/

No comments:

Post a Comment